Costume de baie copii și bebeluși

Soare. Piscină. Aer liber. Zâmbetele cele mai sincere. Oferă-i copilului tău bucuria zilelor calde pline de distracție și implicit și cel mai important accesoriu: costumul de baie!

Setati ascendent
Pagina
pe pagină

Purtarea diferitelor costume de baie pentru copii îi protejează pe cei mici de razele nocive ale soarelui, atunci când sunteți la plajă sau la piscină. Realizate din materiale certificate, testate și sigure, gama atent selecționată de costume de baie copii din această categorie este plină de mai multe culori, modele și imprint-uri, pentru a fi pe placul și gustul copiilor. Înainte de a pleca în vacanța binemeritată, nu uita să adaugi în băgăjel cel puțin un costum baie copii, pentru a avea la dispoziție o parte importantă din arsenalul necesar pentru protecția împotriva radiațiilor UV, care au potențial nociv asupra sănătății organismului.

De ce se recomandă purtarea de costume de baie întregi pentru copii?

Probabil știi că există costume de baie copii 2 piese cu factor natural de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, și că acestea sunt absolut necesare în timpul jocului în apă, deoarece se știe că luciul apei captează și reflectă razele de soare pe pielea copilului tău, putând cauza daune iremediabil. În colecția noastră găsești costume de baie bebeluși, fete și băieți cu UPF50, din materiale certificate și testate toxicologic, astfel încât riscul de apariție a iritațiilor sau alergiilor de piele să fie aproape inexistent.

Costumele de baie propuse de noi sunt de calitate superioară, confortabile, au imprimeuri jucăușe și moderne și se îngrijesc foarte ușor, fiind gata de o nouă aventură în timp record. Fie că optezi pentru costume de baie 2 piese copii sau pentru costume de baie întregi pentru copii, sigur vei găsi ceva pe placul micuțului tău. Designul lor este funcțional și variat, astfel că poți alege între slip baie bebeluși (fetițe și băieței),  salopete sau seturi cu pantaloni și bluză, ușor de îmbrăcat și purtat.

Ce este necesar pentru a-l proteja pe cel mic de radiațiile ultraviolete?

În timpul expunerii la soare, la piscină sau la mare, costumele de baie cu UPF50, alături de pălării, ochelari de soare și crema de protecție solară, asigură protecția necesară împotriva radiațiilor tip UVA și UVB, astfel încât cei mici să se bucure în siguranță de vremea frumoasă, de vacanță și aventuri. A avea cu tine un costum de baie bebeluși este esențial pentru a-i asigura protecția eficientă împotriva radiațiilor ultraviolete cu potențial nociv asupra organismului!

Care sunt avantajele purtării unui costum de baie pentru bebeluși?

Purtarea unui costum de baie bebeluși presupune numeroase beneficii aduse micuțului tău în timpul activităților de înot și de joacă în apă. Câteva dintre acestea sunt:

  • Siguranța în apă: un costum de baie bebe oferă o acoperire eficientă a corpului, permițând în același timp mișcarea mai ușoară în apă și chiar pot oferi o flotabilitate suplimentară, ceea ce îi va ajuta pe copii să se simtă mult mai în siguranță și să fie dornici de aventură;
  • Protecție împotriva radiațiilor solare: purtarea unui șort baie bebeluși fabricat din materiale cu factor de protecție solară încorporat, îi va oferi o protecție suplimentară, absolut necesară pentru a neutraliza efectul nociv al radiațiilor UV;
  • Confortul și libertatea de mișcare: se știe faptul că diferitele costume de baie pentru copii sunt în așa fel concepute încât să ofere libertate maximă de mișcare, fiind confecționate din materiale elastice, care permit copiilor să se miște liber și să se bucure de jocuri în apă, fără a simți vreun fel de disconfort.

Nu ar trebui să faci compromisuri de calitate când vine vorba de un anumit preț, deoarece este esențial să îi asiguri micuțului tău tot ce este mai bun. Optând pentru costume de baie copii de calitate, realizate din materiale reciclate, cu factor de protecție solară și confortabile, te asiguri de faptul că se va bucura de fiecare clipă în binemeritata vacanță la mare!