Tricou bumbac organic Odo

De la 54,00 RON 68,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Recenzie:
100% of 100
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Tricou din bumbac organic cu imprimeu cu păsări. Culoarea este uşor de asortat cu alte piese vestimentare, pentru ca cel mic să fie mereu în pas cu moda.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Materialul este certificat GOTS, bumbac organic 100%, prietenos cu pielea sensibilă a celor mici

• Uşor de asortat cu pantaloni scurţi sau salopete pentru cele mai confortabile ţinute de vară

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 30°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori, uscarea în uscător nu este recomandată.

Informații despre brand

Simpatice și extrem de în vogă, hăinuțele ”Sense Organics”, unul dintre primele brand-uri cu adevărat eco-fashion, au fost parcă create special pentru omulețul tău mic cu vise mari. Realizate numai și numai din materiale organice și având la bază o întreagă filosofie concepută în jurul sustenabilității și eticii, aceste articole vestimentare îi vor oferi minunii tale tot confortul de care va avea nevoie în fiecare dintre aventurile sale ce vor urma.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta