Pulover tricotat bebe Kal

Brand: FRUGI

De la 135,00 RON 203,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Pulover tricotat, cu mânecă lungă, confecţionat din bumbac organic. Aplicaţiile cu maşinuţe din faţă şi steluţe de pe spate vor fi adorate de către cei mici. Materialul gri contrastează cu mânecile în dungi colorate, cu gulerul bleumarin şi manşetele roşii.

Nasturii de la umăr facilitează îmbrăcarea şi dezbrăcarea micuţilor neastâmpăraţi, mereu activi şi puşi pe joacă.

Puloverul este ideal pentru zilele răcoroase, asigurându-i bebeluşului tău confortul termic de care are nevoie, fiind totodată prietenos cu pielea lui delicată.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Puloverul tricotat Kal este realizat 100% din bumbac organic – material testat şi certificat

• Materialul este sigur şi delicat cu pielea celor mici

• Spălaţi puloverul în apă călduţă, pe dos, alături de haine în culori similare, folosind un program pentru haine delicate. Lăsaţi la uscat, ajustaţi forma când e umed.

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta