Pulover tricotat băieţi, Kuruk Orange

De la 123,00 RON 205,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Chiar şi în zilele reci băieţelul va fi protejat de frig în acest pulover călduros. Un model clasic, uşor de combinat cu pantaloni pentru a obţine un look deosebit şi stilat, acest pulover este totodată foarte confortabil şi prietenos cu pielea copiilor datorită bumbacului organic din care este confecţionat.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Pulover din bumbac organic tricotat, cu romburi portocalii

• Foarte moale şi confortabil

• Guler rotund, mâneci lungi

• Confecţionată din bumbac organic 100%, certificat GOTS

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 30°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori, nu uscaţi în uscător automat

Informații despre brand

Simpatice și extrem de în vogă, hăinuțele ”Sense Organics”, unul dintre primele brand-uri cu adevărat eco-fashion, au fost parcă create special pentru omulețul tău mic cu vise mari. Realizate numai și numai din materiale organice și având la bază o întreagă filosofie concepută în jurul sustenabilității și eticii, aceste articole vestimentare îi vor oferi minunii tale tot confortul de care va avea nevoie în fiecare dintre aventurile sale ce vor urma.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta