Jeans bebe Lumberjack

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Blugii sunt o piesă de bază în orice garderobă, chiar şi când vine vorba despre copii. Sunt uşor de asortat şi de integrat în diverse ţinute, dar trebuie să fie totodată foarte confortabili, pentru ca joaca celor mici să nu fie împiedicată de disconfort.

Blugii sunt căptuşiţi şi au în compoziţie puţin elastan, pentru mai mult confort.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Confecţionaţi din bumbac organic (98%) şi elastan (2%)

• Închidere cu nasture

• Spălaţi pantalonii în apă călduţă, pe dos, alături de haine în culori similare

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta