Instrumente muzicale

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Ascendentă
Setare Direcție Ascendentă

Una dintre cele mai frumoase manifestări ale artei este reprezentată de muzică. Ritmul plăcut, îmbinarea sunetelor, armonia profundă – toate acestea fac ca muzica să fie liniștitoare și plăcută. Copiii adoră muzica, iar studiile științifice chiar atestă faptul că, într-adevăr, aceasta stimulează creativitatea și imaginația. Și nu este vorba doar despre a o asculta, ci și despre a o crea: în acest proces copiii vor descoperi efervescența procesului creației și, implicit, își vor dezvolta imaginația și creativitatea, iar instrumentele muzicale pentru copii sunt esențiale.


De ce să alegi instrumente muzicale din lemn?


Dincolo de faptul că sunt sigure, rezistente, cu design atractiv și estetic, produse în conformitate cu necesitățile de siguranță și confort ale copiilor, instrumentele muzicale din lemn le vor oferi clipe nesfârșite de amuzament și relaxare. În același timp, stimulii auditivi îi vor ajuta să-și dezvolte imaginația, creativitatea, iar mânuirea instrumentelor îi va ajuta să-și dezvolte abilități de ordin motor: coordonarea ochi-mână, forța degețelelor, capacitatea de a prinde un obiect și de a-l manipula  și sensibilitatea tactilă fină. Cu alte cuvinte, o mulțime de beneficii uimitoare.


Ce modele de instrumente muzicale din lemn pot găsi pe site?


În această categorie îți punem la dispoziție o gamă selectă de produse din care poți alege, astfel încât să-i oferi micuțului tău noua sa jucărie preferată. Fiecare produs este realizat din lemn, material rezistent și relativ ușor de întreținut, și, de asemenea, fiecare dintre modelele noastre este vopsit folosind vopsele pe bază de apă, lipsite de toxicitate, astfel încât cel mic să se poată juca în condiții de maximă siguranță. Ajutând la dezvoltarea imaginației și stimularea gândirii creative, dar și a inteligenței muzicale, aceste instrumente muzicale copii sunt exact ce trebuie.


Fie că optezi pentru un xilofon realizat din lemn de fag sau o chitară potrivită pentru micuții artiști compozitori, îți asigurăm atât calitatea materialelor, cât și rezistența îndelungată a acestor instrumente muzicale din lemn. Copilul tău va fi încântat să descopere această efervescentă lume a sunetelor și muzicii, în timp ce-și va dezvolta și fundamenta funcții de ordin cognitiv și motor – jocul nu reprezintă, în acest caz, doar o modalitate de relaxare și amuzament, ci devine un proces educativ extrem de la îndemână, deloc plictisitor și plin de momente de liniște.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine