Buyback

Știm, hainele destinate sarcinii și alăptării, precum și cele dedicate bebelușilor sau copiilor nu pot avea, în ciuda calității, o viață foarte lungă, din motive evidente.

Empatizând cu această problemă cu care părinții în general și mamele în special se confruntă, ne-am decis să fim noi acea schimbare pe care doream să o vedem în această industrie, motiv pentru care am implementat un serviciu simplu și eficient de ”buyback”, menit să te ajute să îți recuperezi o parte din investiție, sprijinind de asemenea cauze frumoase și contribuind la o lume mai bună, mai curată și mai sănătoasă.

IYA
IYA IYA
IYA

Concret, în urma uneia sau a mai multor comenzi ce poate sau pot însuma un produs sau o serie de produse de pe site-ul nostru, procedura de răscumpărare a articolelor achiziționate de la noi e garantată. 

*Pentru a putea beneficia de această facilitate, este necesar ca produsele pe care ni le trimiți să aibă o valoare de vânzare de minimum 250 de lei, indiferent de numărul articolelor vestimentare însumate. Opțiunea de buyback este aplicabilă doar pentru comenzile care au fost plasate prin crearea unui cont de client. 

ÎȚI OFERIM:

IYA

Pentru produsele noi, cu etichetă, care din diverse motive nu au ajuns să fie purtate.

IYA

Pentru produsele purtate aflate însă în stare impecabilă (ele urmând a fi ulterior disponibile pentru revânzare)

IYA

Pentru produsele în stare bună.

IYA

Pentru articolele care, deși nu mai sunt poate la fel de prezentabile, vor avea parte de o viață nouă, cu ajutorul reciclării.

Creditul pe care îl vei primi va fi valabil timp de 3 ani și va putea fi folosit pentru orice comandă ulterioară, putând fi de asemenea făcut cadou unei persoane dragi, transferul realizându-se deosebit de ușor, prin simpla introducere a unei adrese de email ce va trebui ulterior pur și simplu confirmată. Creditul va putea fi de asemenea donat, de fiecare dată când îți vei dori să susții o cauză pentru care luptăm, devenind astfel un partener al nostru în diversele cauze sociale pe care le susținem prin donarea de articole vestimentare și nu numai.

Astfel, fie că vorbim despre reciclare, donare sau revânzare, absolut fiecare produs achiziționat de tine își va prelungi viața iar tu vei contribui activ la o lume în care reducerea poluării și sustenabilitatea devin realități actuale.

Pentru că înțelegem nevoia unui proces simplu și neintruziv, ne-am asigurat că această procedură va fi una rapidă și comodă.

CE TREBUIE SĂ FACI:

IYA

Ne trimiți o solicitare

Ne trimiți o solicitare din contul tău de client astfel: selectezi comanda și alegi retur, apoi alegi produsele pe care vrei să le trimiți și bifezi:

Variantă retur - Buyback

Starea articolului - selectare din listă

Motiv Retur - Solicit serviciul Buyback

Click pe Trimite. 

IYA

Trimiți produsele prin curier

Odată îndeplinite aceste condiții, trimiți produsele prin ce curier dorești, la sediul nostru. 

IYA

Îți alimentăm contul cu credit

La final, produsele ajung la noi urmând ca, după certificarea stării lor (da, e normal să avem încredere în tine), să îți alimentăm contul cu creditul discutat anterior. 

Rapid. Simplu. Confortabil.