• Transport gratuit TRANSPORT GRATUIT
  • Retur RETUR SIMPLU ȘI GRATUIT
  • Buyback BUYBACK PÂNĂ LA 50%

Babywearing-ul sau purtarea bebeluşilor nu este nici pe departe un obicei al lumii moderne, dimpotrivă. La începuturi, când oamenii trăiau în triburi şi erau mereu în mişcare pentru a căuta mâncare şi adăpost, acesta era felul în care erau duşi bebeluşii. În zilele noastre, există încă anumite culturi în care practica babywearing-ului este o realitate zilnică pentru orice părinte.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

„Eco” nu ar trebui să însemne doar „prieten cu mediul înconjurător”. Sigur, aceasta poate că e cea mai cunoscută calitate a sa, dar asta nu înseamnă că beneficiile directe ale utilizării produselor de acest tip ar trebui trecute cu vederea.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Unii oameni pun pasiunea pe primul plan. Dragostea nestăvilită, plină de emoție, ancorată în fiecare produs creat. Alții aleg să pună accentul pe soluțiile practice. Convenabile, mulate pe simpla nevoie a celor din jur. Noi credem că un singur atribut e mult prea puțin. 

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Sportul este sănătos pentru fiecare dintre noi, iar dacă sarcina nu este una cu probleme, ar trebui să poţi face mişcare fără prea multe restricţii.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Peste 70% din femeile gravide suferă de greţuri în perioada sarcinii. Deşi popular sunt numite “greţuri matinale”, mare parte din femeile care le experimentează vor spune că de fapt acestea nu apar doar dimineaţa, ci pe parcursul întregii zile sau chiar şi noaptea.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

“Când este la sân bebeluşul îşi aminteşte de perioada când era în uter: acea bătaie familiară a inimii, vocea liniştitoare, căldura şi confortul. Şi asta face ca tranziţia spre lumea exterioară să fie puţin mai uşoară.” (Jack Newman)

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Somnul. Acea clipă prelungită de răsfăț și odihnă pe care o meriți din plin la finalul fiecărei zile. Visele dulci. Liniștea. Relaxarea totală. Lipsa completă de griji. Somnul. O activitate atât de banală deja la care doar arareori mai contemplăm, în general la finalul unui vis sau a unei serii de vise complexe. Ce poate că nu știm sau poate că am uitat pe parcurs e însă că, deși dormim încă de la naștere, a trebuit să învățăm pe parcurs să o facem echilibrat, așa cum o facem acum, atunci când putem.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

De cele mai multe ori, încurcăm termenul de modă strict cu hainele și accesoriile pe care alegem să le purtăm. Moda este însă o afirmație. Uneori concisă. Alteori mai abstractă. O deprindere, o stare de spirit sau un cumul de stări cu care alegem să rezonăm.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Ajungem astfel la prima dintre cele două întrebări esențiale: „Cum pot hainele să fie toxice?”. Chiar așa. La urma urmei, nu le ingerăm, nu ne jucăm cu ele și avem grijă să le curățăm nu doar dacă se murdăresc ci conștient, mantric aproape, la intervale regulate de timp care au ajuns să facă deja parte din tabieturile noastre săptămânale. Ei bine, chiar dacă pare improbabil, majoritatea hainelor conțin textile nesănătoase.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Îți mai aduci aminte? Focul care ardea jucăuș în sobă. Muzicalitatea sa specifică. Papuceii croșetați care îți țineau de cald indiferent de temperatură. Andrelele strălucitoare cu care bunica lucra hăinuțele de mână. Fularele cu zorzoane la ambele capete. Căciulițele cu modele ce păreau dantelate. Mănușile cu doar două degete care te făceau să-ți imaginezi că două sunt mai mult decât suficiente. Reprizele de săniuș care se terminau de fiecare dată la fel, cu zâmbete care înghețau zăpada și ciocolată caldă.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

În anotimpurile reci, articole vestimentare din tricot sunt veritabile minuni, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, obișnuiți deja cu vremea neprietenoasă . Dincolo de confortul sporit oferit de fibrele lor speciale, fie că vorbim despre lână ori despre bumbacul 100% organic, aceste haine au darul de a izola căldura ermetic, ajutându-te astfel să te bucuri de o temperatură optimă pentru mai mult timp, uzându-se mult mai greu și fiind prietenoase chiar și cu cea mai sensibilă piele.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate

Era astfel natural să nu ne delimităm nici de cea mai importantă promoție a anului, un ritual care a ajuns de ani buni în România și care e așteptat, în fiecare noiembrie, de foarte mulți oameni. Așadar, în week-end-ul acesta, ne-am propus să vă surprindem plăcut cu discount-uri mari, de până la 50%, la toate categoriile noastre de produse.

Citește Mai Mult
Postat în Maternitate
Setare Direcție Descendentă